eur:
395.76
usd:
372.46
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A szegedi Bánhidi Bence (k), valamint Matic Groselj (b) és Kristijan Horzen (j), a szlovén Celje játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában játszott MOL-Pick Szeged - RK Celje PL mérkőzésen Szegeden 2019. november 3-án. A Szeged 31-24-re győzött.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Nem tud kiállni a Szeged a Flensburg ellen

Koronavírusos megbetegedések miatt megint karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapata és szakmai stábja.

A német Flensburg-Handewitt elleni, csütörtökre tervezett Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést elhalasztják. A szegedi klub honlapjának keddi beszámolója szerint a fehérorosz Meskov Breszt otthonában lejátszott múlt heti mérkőzést követően a küldöttség PCR-teszten vett részt, és az eredmények alapján újabb három játékos fertőződött meg koronavírussal.

A Bresztben járó keret, illetve a szakmai stáb minden tagja ismét karanténba vonult, ezért a csapat nem tud kiállni a Flensburg ellen csütörtökön.

A szegedieknek korábban a Paris Saint-Germain és a Vardar Szkopje elleni mérkőzésüket, illetve számos bajnoki találkozójukat is le kellett halasztaniuk a megbetegedések miatt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×