eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Koronavírus - Újabb szegedi kézilabdázó fertőződött meg

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának újabb játékosa fertőződött meg koronavírussal.

A klub vasárnapi közleménye felidézi, hogy a csapat szerdán 26-23-ra kikapott a lengyel Lomza Vive Kielce otthonában, a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, majd a játékosok a szabályoknak megfelelően 24 órás eltéréssel két PCR-teszten vettek részt.

Az eredmények megérkezéséig a küldöttség minden tagja hatósági karanténban volt. A tesztek alapján újabb - nem nevesített - játékos fertőződött meg a koronavírussal, így a Kielcébe utazott keret minden tagja ismét karanténba került.

A szegediek közül Kielcében koronavírusos megbetegedés miatt Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Borut Mackovsek, Dean Bombac, Stanislav Kasparek és Nik Henigman, sérülés miatt Luka Stepancic, Mario Sostaric és Stefán Sigurmannsson hiányzott. A csapat a BL csoportkörének első fordulójából elhalasztotta a Paris Saint-Germain elleni találkozót, a harmadik fordulóban esedékes, az északmacedón Vardar Szkopje ellen jövő csütörtökre kiírt mérkőzésre pedig felfüggesztette a jegyértékesítést.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×