eur:
393.54
usd:
369.13
bux:
65626.86
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Portugál Labdarúgó-szövetség által közreadott képen Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott játékosa szobájának erkélyén, Oeirasban 2020. október 13-án, a válogatott edzése alatt. A szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo megfertőződött az új koronavírussal, és bár tünetmentes, nem játszhat a Svédország elleni esti lisszaboni mérkőzésen a labdarúgó Nemzetek Ligájában.
Nyitókép: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Senki sem érti, hogyan fertőződött meg Cristiano Ronaldo

A portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos nem érti, Cristiano Ronaldo hogyan fertőződhetett meg a koronavírussal.

A Juventus 35 éves sztárjáról kedden derült ki, hogy elkapta a betegséget, s ugyan jól van, nincsenek tünetei, kikerült a szerdai, svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő csapat keretéből.

A szakember szerint a játékos biztosan nem a portugáliai edzőtáborban fertőződött meg.

"Hétfő óta itt teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól. Csak a játékosok és a stábtagok jöttek be, senki más. Maga Ronaldo sem érti, hogyan történhetett ez"

- közölte Santos, hozzátéve, hogy minden biztonsági előírást szigorúan betartanak.

A keret többi labdarúgójának egytől egyig negatív lett a koronavírustesztje.

Ronaldo - akit elkülönítettek társaitól - múlt szerdán a spanyolok, vasárnap a világbajnok franciák ellen szerepelt.

A Juventus szombaton a Crotone otthonában lép pályára a Serie A-ban, majd jövő kedden a Dinamo Kijev stadionjában játszik a Bajnokok Ligájában; Ronaldo játéka mindkét meccsen kérdéses.

A BL-ben az FC Barcelona mellett a Ferencváros a tagja még a csoportnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen átfogó reformra készül az Európai Unió és miért hajlandók még olyan tabunak számító területekhez is hozzányúlni, mint az adózás vagy éppen az állami támogatások rendszere. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük. A második blokkban egy olyan országról volt szó, amely nem biztos, hogy sok befektető térképén fent van, de mégis érdemes nagyon odafigyelni rá. Hogy melyik ez az ország, arról Mohos Kristóffal, a Portfolio részvénypiaci elemzőjével beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×