eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Vihar érkezik a Balaton északi partjához Balatonfenyves felől fényképezve 2020. július 21-én este.
Nyitókép: MTI/Varga György

Hatalmas fenevadat húztak ki a Balatonból – kép

Az október 2–10 között zajló VIII. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) eddigi legnagyobb halát fogták ki a déli parton.

Az új balatoni versenyrekord Balatonmáriafürdőn született, ahol 29,175 kilogrammos halat fogott ki Szabó Pipsi István, a Balaton Baits By Pipsi csapat tagja – idézi a Hirbalaton.hu a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Facebook-oldalát.

Balatoni Hal/Facebook
Balatoni Hal/Facebook

Mint írják, a viharos időjárás miatt a halak kapókedve is növekedett. A déli parti csapatok dominálták a a keddi napot, négy darab 20 kilogramm feletti fogás született.

A napot az északi oldalon fejezték be, ahol kiosztották a legnagyobb halért járó díjat, az IQ Baits Team-nek.

A verseny állása (hétfő, 19.45-kor):

Összesen 393 db ponty, 12,34 kg átlagsúllyal
10+ 228 db
15+ 52 db
20+ 8 db

Hétfőre már 85 darab 8 kg feletti fogást értek el a csapatok.

A verseny eredményeit az NBBH hivatalos weboldalán lehet nyomon követni, illetve érdemes ellátogatni a Facebook-oldalukra, ahol a verseny szervezői élő bejelentkezésekkel, képekkel, összefoglalókkal várják az érdeklődőket – teszi hozzá a Hirbalaton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×