eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Értékelések: "a második gólunk után káosz alakult ki a pályán"

Dibusz Dénes és Botka Endre sem nagyon érti, hogy támadt fel a BL-playoff-odavágón a Molde egy csapásra, de a végeredmény a Fradi továbbjutását vetíti előre. Ebben egyetért velük a vezetőedző Szerhij Rebrov is.

A Ferencváros kiváló kezdés és 2-0-s vezetés után noha egy hosszabb rövidzárlat alatt három gólt is kapott, végül egy hajrában szerzett tizenegyesgóllal 3-3-ra mentette a norvég Molde elleni labdargó-BL-playoff odavágóját, így jó esélyekkel várhatja a jövő keddi visszavágó előtt, amelynek tétje a főtáblára jutás - ha esetleg nem lesz meg a nagy cél, a Fradi az Európa-ligában így is folytathatja.

A fordulatós találkozót a főszereplők természetesen igen színesen értékelték.

"A tapasztalat hiányzik az ilyen jó ellenfelekkel szembeni játékban. Nagyon jól ránk jöttek a második félidőben, ettől függetlenül hazai pályán lesz esélyünk bizonyítani" - fogalmazott a mérkőzés után a föld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov. "Most még nem tudok tanulságot levonni, csak a következő meccs után. A Molde nagyon erős csapat, de ugyanannyi esélyünk van a csoportkörbe jutásra, mint a mostani találkozó előtt" - tette hozzá az MTI tudósítása szerint.

Dibusz Dénes, akinek 53 percig szinte semmi dolga nem volt a Fradi kapujában, azt mondta, az első félidőben minden úgy történt, ahogy eltervezték, "a második félidőben nem nagyon volt értékelhető momentum" a játékukban.

"Azt gondoltam, a 2-0-s vezetés megnyugtatja egy kicsit a csapatot, de

a második gól megszerzése után hatalmas káosz vette kezdetét a pályán"

- nyilatkozta a mérkőzést közvetítő M4 Sportnak.

Az egyenlítésnek pedig "mindenképpen örülnünk kell", egy olyan eredménnyel kezdődik a visszavágó, amely alapján a kezükben van a sorsuk.

A védő Botka Endre szerint az első 60 percből kell meríteni a visszavágóra, az utolsó fél órában "nagyon nehéz megmondani, hogy mi történt".

Azért nem lát "kijavíthatatlan problémákat", meg fogják nézni a mérkőzést, és tanulni fognak belőle, de idegenben lőtt góllal a Ferencváros áll jobban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×