eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Schmidt Gábor elnök a Magyar Kajak-kenu Szövetség új vezetőit bemutató sajtótájékoztatón a szövetség budapesti székházában 2017. február 10-én.
Nyitókép: Marjai János

Schmidt Gábor marad a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke

Második elnöki ciklusát kezdheti meg a sportág élén Schmidt Gábor, miután a közgyűlés újraválasztotta.

Alelnök lett Weisz Róbert, illetve maradt Kárai Péter és Apáthy Endre.

A 15 tagú elnökségnek újra tagja lett Faludy András, mint a Versenysport Bizottság elnöke, Petrovics Kálmán a Sportfejlesztési Bizottság elnökeként, a Civil Kapcsolatok Bizottság elnökeként Csabai Edvin, a Sportolói Bizottság elnökeként Medveczky Erika. A Dunakanyar régió képviselőjeként Kammerer Zoltán folytathatja a munkát, a Felső-Duna és Észak-Magyarország régió képviselőjeként Sztanity László, az Alsó-Duna és Dél-Nyugat Magyarország régió képviselőjeként Benkő Zoltán, a Felső-Tisza régió képviselőjeként Nyergesné Farkas Gabriella, az Alsó-Tisza és Körösök régió képviselőjeként Kálmán Tibor, a Budapesti régió képviselőjeként pedig Horváth Gábor dolgozhat tovább. A Budapesti régió eddigi másik képviselője, Bácskai János ezúttal nem pályázott elnökségi tagságra, erre a pozícióra a küldöttek Doma Gergőt választották meg, ő két ciklussal ezelőtt már tagja volt az MKKSZ legfőbb döntéshozó szervének.

Nagy megerősítése az elnökség elmúlt négy évben végzett munkájának, hogy az összes olyan tagot újraválasztotta a közgyűlés, aki versenybe szállt - mondta az MKKSZ honlapjának beszámolója szerint Schmidt Gábor. - Elnökként igyekszem ennek a csapatnak a tagjaként továbbra is a legjobb tudásom szerint szolgálni a sportágat.”

Az elnökség tagjain kívül megválasztották a Stratégia Bizottság öt tagját is. Ebbe a szervezetbe Balázs Péter, Béke László, Sujbert Levente, Storcz Botond, és Kálmán Péter került be.

A Felügyelő Bizottságban megüresedett tisztségre a küldöttek Bácskai Jánost választották be.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×