eur:
395.13
usd:
368.06
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Schmidt Gábor elnök a Magyar Kajak-kenu Szövetség új vezetőit bemutató sajtótájékoztatón a szövetség budapesti székházában 2017. február 10-én.
Nyitókép: Marjai János

Schmidt Gábor marad a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke

Második elnöki ciklusát kezdheti meg a sportág élén Schmidt Gábor, miután a közgyűlés újraválasztotta.

Alelnök lett Weisz Róbert, illetve maradt Kárai Péter és Apáthy Endre.

A 15 tagú elnökségnek újra tagja lett Faludy András, mint a Versenysport Bizottság elnöke, Petrovics Kálmán a Sportfejlesztési Bizottság elnökeként, a Civil Kapcsolatok Bizottság elnökeként Csabai Edvin, a Sportolói Bizottság elnökeként Medveczky Erika. A Dunakanyar régió képviselőjeként Kammerer Zoltán folytathatja a munkát, a Felső-Duna és Észak-Magyarország régió képviselőjeként Sztanity László, az Alsó-Duna és Dél-Nyugat Magyarország régió képviselőjeként Benkő Zoltán, a Felső-Tisza régió képviselőjeként Nyergesné Farkas Gabriella, az Alsó-Tisza és Körösök régió képviselőjeként Kálmán Tibor, a Budapesti régió képviselőjeként pedig Horváth Gábor dolgozhat tovább. A Budapesti régió eddigi másik képviselője, Bácskai János ezúttal nem pályázott elnökségi tagságra, erre a pozícióra a küldöttek Doma Gergőt választották meg, ő két ciklussal ezelőtt már tagja volt az MKKSZ legfőbb döntéshozó szervének.

Nagy megerősítése az elnökség elmúlt négy évben végzett munkájának, hogy az összes olyan tagot újraválasztotta a közgyűlés, aki versenybe szállt - mondta az MKKSZ honlapjának beszámolója szerint Schmidt Gábor. - Elnökként igyekszem ennek a csapatnak a tagjaként továbbra is a legjobb tudásom szerint szolgálni a sportágat.”

Az elnökség tagjain kívül megválasztották a Stratégia Bizottság öt tagját is. Ebbe a szervezetbe Balázs Péter, Béke László, Sujbert Levente, Storcz Botond, és Kálmán Péter került be.

A Felügyelő Bizottságban megüresedett tisztségre a küldöttek Bácskai Jánost választották be.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×