eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kingsley Coman, a München játékosa sérülés miatt elhagyja a pályát a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik fordulójában, a B csoportban játszott Bayern München - Tottenham Hotspur mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2019. december 11-én.
Nyitókép: MTI/AP/Matthias Schrader

Most bárki kotorászhat egy kicsit a Bayern München zsebében

70 millió eurónál is több pénzt kap a német sztárcsapat csak a tévés bevételekből. Akármi lesz.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a Bayern München kapja a legnagyobb részesedést a televíziós közvetítési díjakból a német labdarúgó Bundesligában.

A bajnok bajor együttes a 2020-21-es idényben 70,64 millió euróra számíthat a tévépénzekből. A lista második helyén a Borussia Dortmund (69,73 millió) található, harmadik a Bayer Leverkusen (67,47),

negyedik pedig Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig (65,96).

A médiajogok értékesítéséből származó bevétel elosztásánál négy alapszempont van: a fenntarthatóság, a versenyképesség, az utánpótlás-nevelés és az anyagi biztonság.

A 36 első- és másodosztályú klub között összesen 1,2 milliárd tévépénzt oszt szét a Német Labdarúgó Liga (DFL), amely 45 millió eurót visszatart a koronavírus-járvány miatt. Szintén a pandémia miatti új intézkedés, hogy az eddigi négy helyett 12 részletben kapják meg a pénzt a csapatok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×