eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Lionel Messi, a Barcelona csatára, miután elnyerte az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát a párizsi Chatelet Színházban 2019. december 2-án. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: Yoan Valat

Megijedhetnek a Barca hívei? Messi apja Milánóban vett házat!

A Gazzetta dello Sport címlapján hozta a hírt: Lionel Messi édesapja házat vásárolt Milánóban. Sokan máris összekacsolták a hírt azzal a ténnyel, hogy az Internazionale régóta szeretné megszerezni az argentin szupersztárt. meg azzal, hogy a „Bolha” az utóbbi hetekben nagyon elégedetlen az FC Barcelonánál történtekkel.

Először a Radio RAI-n, majd a Tuttomercatoweben jelent meg a hír még csütörtökön, aztán átvette, sőt címlapjára tette a legtekintélyesebb olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport is. A hír egy része tökéletesen igaz és vitathatatlan: Messi apja, Jorge házat vásárol Olaszországban, mégpedig Milánóban.

Ám ettől kezdve minden csak fikció: Messit leigazolná az Inter, amely már több mint tíz éve is meg akarta szerezni, de most érzi elérkezettnek az időt, miután az argentin játékos elégedetlen a barcelonai történésekkel.

A Sky Sport Italia utánajárt a hírnek, és kiderítette, hogy a Messi család, illetve Jorge Messi milánói ingatlanberuházása egy pénügyi tranzakció része. Kihasználja a jelentős adókedvezményeket, amelyek egy 2017. évi törvény alapján külföldiekre vonatkoznak, amennyiben Olaszországba költöznek. .

Persze, ezek az adókedvezmények Lionel Messire is vonatkoznának.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×