eur:
390.98
usd:
366.91
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A manchesteri Marcus Rashford nyitógólja az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában játszott Manchester United - FC Liverpool mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. október 20-án. A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Elszalasztotta a nagy esélyt a Manchester United

A Manchester United hátrányból fordítva 2-1-re vezetett a 96. percben a Southampton ellen a Premier League 35. fordulójának utolsó mérkőzésén. Győzelmével, az idény során először, előrelépett volna a harmadik helyre, így maradt az ötödik helyen

A Southampton a 12. percben Stuart Armstrong góljával előnybe került az Old Traffordon. A United gyorsan fordított, a 20. percben Marcus Rashford, a 23.-ban Anthony Martial szerzett gólt.

Mindketten a tizenhatodik bajnoki góljukat érték el az idényben, előbbi az újrakezdés óta a második, utóbbi június közepe óta már az ötödik gólját érte el. A folytatásban volt esélye a vendégeknek az egyenlítésre, az utolsó percekben David de Gea óriási bravúrral őrizte meg csapata vezetését. A mérkőzés utolsó akciójából Michael Obafemi mégis ki tudott egyenlíteni.

Miután a nap délelőttjén tisztázódott, hogy a Manchester City indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, a bajnoki ötödik hely csak az Európa-ligára jogosít. Így különösen fontos lett volna a Vörös Ördögök számára, hogy fellépjenek a harmadik helyre, három fordulóval a zárás előtt. Így ellenben maradtak az ötödik helyen, azhonos pontszámmal a Leicester Cityvel, eggyel követve a Chelsea-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×