eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen Mezőkövesden 2017. december 9-én. Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 3-2.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megvan a Honvéd új edzője

Bódog Tamást nevezték ki a kupagyőztes Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a Kisvárdáról érkező tréner kettő plusz egy évre írt alá.

"A klub további fejlődése szempontjából új vezetőedzővel vágunk neki a következő szezonnak, Tamás személyében pedig egy felkészült és nagyon motivált tréner érkezik hozzánk. Gyorsan ment a megállapodás, mivel mindkét fél elképzelései összhangban voltak.

Egy megalkuvás nélkül küzdő, kezdeményező játékra törekedő csapatot szeretnénk látni"

- mondta a szerződés aláírását követően Kun Gábor, a kispestiek ügyvezetője, aki egyrészt köszönetet mondott Bódog elődjének, Pisont Istvánnak, másrészt hozzátette, hogy utóbbi a klub kötelékében marad. - "Tapasztalatára, tudására számítunk a jövőben is. Marad a szakmai stábban segítve Tamás munkáját, így a jövőben is tagja lesz a Honvéd-családnak."

"Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen patinás klubhoz kerültem. Bízom benne, hogy amiért engem idehoztak, az működik majd, és sikeresek leszünk a következő években. Sok éven keresztül az eredményes támadó futball jellemezte a Honvédot, remélem, hogy ehhez hozzá tudok tenni a felfogásommal, az elképzeléseimmel, és ez segíteni fogja a klubot, így eredményes, jó futballt játszunk majd, ami a szurkolóknak is kedves lesz, hiszen a labdarúgás a szurkolókért van" - mondta a 49 éves Bódog.

Az új tréner játékosként ötszörös válogatott volt és több mint tíz évet futballozott Németországban, edzői karrierjét is ott kezdte a Mainznál. Később a Videotonnál, a Leipzignél és a Bröndbynél is dolgozott másodedzőként, első vezetőedzői megbízatását a Diósgyőrnél kapta, majd idén februárban írt alá a Kisvárdához, amelyet benntartott az élvonalban.

A Honvéd Giuseppe Sanninóval kezdte az elmúlt idényt, majd a koronavírus-járvány alatt Pisont vette át a helyét a kispadon, az együttes története során nyolcadszor elhódította a Magyar Kupát, így indulhat az Európa-liga selejtezőjében, míg a bajnokságot az ötödik helyen zárta.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×