eur:
392.9
usd:
365.82
bux:
66604.86
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: kisvarda.hu / Szabó Sándor

Hiába a bentmaradás, új edző lesz Kisvárdán

Bódog Tamás távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda Master Good FC vezetőedzői posztjáról.

A szabolcsi klub honlapján Révész Attila sportigazgató közölte, mindkét fél kölcsönösen elégedett volt a közösen töltött időszakkal, ám a játékosokhoz hasonlóan az edzők is kapnak máshonnan ajánlatokat egy-egy sikeresebb időszak alatt.

"Ez most sem történt másként, Bódog Tamáshoz több ajánlat is befutott. Ő jelezte, hogy nagyon szívesen maradna klubunknál, de a gondolat természetesen ott motoszkált a fejében, és én is úgy voltam vele, ha jobb lehetőségei vannak, nagyobb célokért küzdhet, akkor nem gördíthetünk akadályt elé. Azzal búcsúztam el tőle, hogy bármikor nagyon szívesen visszavárjuk, az ajtónk nyitva marad előtte" - tette hozzá.

Bódogot február 6-án nevezték ki a Kisvárda vezetőedzőjévé, mérlege 14 bajnoki mérkőzésen hat győzelem, három döntetlen és öt vereség volt, így csapata a nyolcadik helyen végzett, és bennmaradt az élvonalban.

"Nagyszerű öt hónap van mögöttem, minden percét élveztem a munkának.

A klubnál elindult folyamat jó irányba tartott a mostani időszakban is, jó érzés volt ennek a részesévé válni.

Amit kértem a játékosoktól, azt szó nélkül, lelkesen és jó motiváltsággal teljesítették" - mondta Bódog.

A tréner hozzáfűzte, egyelőre nem tudja, hogyan alakul a további pályafutása.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×