eur:
393.88
usd:
369.22
bux:
65894.82
2024. április 23. kedd Béla

Óriásit lépett az Újpest a bennmaradás felé

Az Újpest Kire Risztevszki a 94. percben szerzett góljával 2-1-re legyőzte a hónapok óta veretlen Zalaegerszeget, s ezzel óriásit lépett a bennmaradás felé.

A lilák a 37. percben Simon Krisztián révén vezetést szereztek, ezt a csereként beállt McWoods a 83. percben kiegyenlítette. Az Újpestnek nagyon kellett a három pont, s a 94. percben meg tudta szerezni a győztes gólt: Bureković beadása után Risztevszki közelről a kapuba belsőzte a labdát.

Az Újpestnek 40 pontja van, a riválisok közül DVSC-nek 35, a Paksnak 37. Ez a két csapat is nyerhet a szerdai játéknapon (ebben az esetben: Paks 40, DVSC 38 pont), de az utolsó fordulóban egymás ellen játszanak. Ha az Újpest maradna is 40 ponton, mindkettő pontszámban már nem érheti utol. Az Újpest csak akkor kerülhet bajba, ha a Paks nyer szerdán a Diósgyőr ellen, mégpedig nagy gólkülönbséggel. A liláknak egyelőre mínusz öt a gólkülönbsége, a Paksnak mínusz kilenc.

Természetesen, ha az Újpest pontot szerez az utolsó fordulóban otthon a már kiesett Kaposvár ellen, minden további számolgatás nélkül bennmarad. Ha a Debrecen nem nyeri meg mindkét hátralévő mérkőzését, akkor is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×