eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma
Juhász Roland 95-szörös magyar válogatott labdarúgó, a MOL Fehérvár FC  játékosa szól a szurkolókhoz a Ferencváros elleni összecsapás kezdete előtt a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2020. június 23-án. A labdarúgó ezen a mérkőzésen lép pályára utoljára.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Juhász Roland győztes góllal búcsúzott

A MOL Fehérvár 1-0-ra legyőzte a már bajnok Ferencvárost az OTP Bank Liga 32. fordulójának nyitó mérkőzésén. A találkozó egyetlen gólját a 36 évesen búcsúzó 95-szörös válogatott védő, Juhász Roland lőtte a 45. percben, büntetőből.

Joan Carrillo a székesfehérvári bajnokcsapatának „klasszikus” védelmét állította a kezdő csapatába, Kovácsik, Fiola, Juhász, Paulo Vinícius és Stopira is kezdett. A zöld-fehéreknél Szergej Rebrov több kulcsemberének pihenőt, néhány korábban kevesebb szerepet kapó játékosának ellenben játéklehetőséget adott.

Nyílt sisakkal kezdett mindkét gárda, majd a félidő derekától a fehérváriak több helyzetet is kialakítottak.Az első játékrész utolsó percében Berke játékvezető büntetőt ítélt Marcel Heister kezezése miatt. „Közkívánatra” Juhász végezte el a tizenegyest, magabiztosan.

A második játékrészben a Ferencváros megpróbálkozott az egyenlítéssel, több helyzetet is kialakított, de az idényben mindössze negyedszer, vidéki ellenféllel szemben másodszor szerzett gól nélkül maradt. A MOL Fehérvár néhány veszélyes kontrát vezetett, de Gróf Dávid többször is bravúrral védett.

Joan Carrillo a 90. percben lehívta a pályáról Juhász Rolandot, akit felállva ünnepelt a hatezres fehérvári publikum. A meghatódott védő átadta a karszalagot egy másik búcsúzónak, Paulo Viníciusnak.

A MOL Fehérvár az idényben először nyert a Ferencváros ellen, már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a második helyen zárja a 2019–2020-as bajnokságot.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×