eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook

Gyertyagyújtást szerveztek Olaszországban Benedek Tibor tiszteletére

Egykori nagy ellenfele most a klubelnök a Reccónál, de a város polgármestere is tiszteletét tette.

Reccóban, ahol Benedek Tibor 2001 és 2004 között vízilabdázott, vasárnap este gyertyagyújtást szerveztek a háromszoros olimpiai bajnok sportági legenda tiszteletére - írja a Nemzeti Sport.

A klubelnök Maurizio Felugo jelenleg a Pro Recco elnöke, szintén emlékezett, de megjelent a város polgármestere, Carlo Gandolfo, valamint Csiszár Jenő milánói konzul is, aki Benedek Tibor feleségének üzenetét tolmácsolta az olaszoknak.

"Minden idők egyik legerősebb vízilabdázója, aki nyolc évet töltött Olaszországban, ahol csapatkapitány is volt" - olvashatók a Pro Recco emlékező szavai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×