eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Kusnyir Erik, a vesztes debreceni csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Újpest FC - Debreceni VSC mérkőzésen után a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. június 9-én. Az Újpest 3-1-re győzött.
Nyitókép: Kusnyir Erik, a vesztes debreceni csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Újpest FC - Debreceni VSC mérkőzésen után a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. június 9-én. Az Újpest 3-1-re győzött. (MTI/Illyés Tibor)

Újpesti vereséggel tért vissza a DVSC kispadjára Kondás Elemér

A kiesés ellen küzdő csapatok mérkőzésén az Újpest 3-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának keddi játéknapján.

Bátran kezdett az Újpest, ennek eredményeként a 9. percben Ristevski szöglet utáni góljával vezetéshez jutott. A jó iramú folytatásban a csapatok nyílt, de szervezett játékot vállaltak fel, és nagy helyzeteket ugyan nem dolgoztak ki a felek, de mindkét oldalon sokszor jutottak el a kapukhoz.

A második félidő elején Simon nagyszerű lövésével növelte előnyét a házigazda, amely ezt követően átadta a kezdeményezést és a területet a vendégeknek. A kapura továbbra is veszélytelen DVSC öngóllal szépített, de mielőtt lendületbe jöhetett volna, Simon csukafejessel visszaállította a kétgólos különbséget. A folytatás sok hibát és taktikai szabálytalanságot hozott, az eredmény pedig már nem változott.

Az új újpesti vezetőedző, Predrag Rogan a második mérkőzését is megnyerte, a debreceniekhez Kondás Elemér ezzel a vereséggel tért vissza a kispadra. Az Újpest tovább őrzi több mint hat éve tartó veretlenségét hazai pályán a Debrecennel szemben: három döntetlen mellett hatodszor nyert. A DVSC immár ötmeccses nyeretlenségi sorozatban van: egy döntetlen mellett negyedszer maradt alul. Vendégként a legutóbbi öt találkozóján vereséget szenvedett a debreceni gárda, amelynek hasonlóan rossz sorozata a 2000-01-es idény óta nem volt.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×