eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A gólszerző Szoboszlai Dominik (j), mellette Dzsudzsák Balázs (k) és Baráth Botond (b) örül a labdarúgó Európa -bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Liverpoolban is kiköthet Szoboszlai

A labdarúgó Bajnokok Ligája tavalyi győztese is érdeklődik a magyar válogatott Szoboszlai Dominik iránt a Daily Mail című napilap szerint.

A beszámoló alapján a Vörösök olyan klubokkal szállnak versenybe a 19 éves játékosért - akinek a vételárát 26 millió fontra becsülik -, mint az Arsenal, a Borussia Dortmund és a BL-ben negyeddöntős RB Leipzig, amelyben Gulácsi Péter és Willi Orbán személyében további két magyar válogatott is szerepel.

A Liverpool a januári átigazolási szezonban is lecsapott Szoboszlai klubja, a Salzburg egyik tehetségére, akkor 7,25 millióért szerezte meg a japán Minamino Takumit, aki azóta egy FA Kupa-mérkőzésen mutatkozott be új csapatában.

Az osztrák bajnok két tehetsége a Bajnokok Ligája csoportküzdelmében hívta fel magára Jürgen Kloppnak, a Liverpool vezetőedzőjének a figyelmét. A Salzburg nagyszerű mérkőzésen 4-3-ra maradt alul az Anfield Roadon, majd az utolsó fordulóban hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett.

A magyar középpályás tavaly mutatkozott be a válogatottban, melyben azonnal alapemberré vált, eddig nyolc találkozón egyszer volt eredményes.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×