eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Pisont István, Budapest Honvéd utánpótlás szakmai igazgatója a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában a Diósgyőri VTK ellen játszott mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. február 29-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Edzőváltást is okozott a járvány

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Giuseppe Sannino vezetőedzővel és stábjával.

Munkáját ideiglenesen Pisont István veszi át, a bajnokság szüneteltetésének időszakában egyéni edzéstervek alapján - az erőnléti edzővel közösen - készíti föl a játékosokat a későbbi mérkőzésekre - olvasható a klub honlapjának beszámolójában, amely - bár konkrétan nem nevezi meg - a koronavírus-járvánnyal indokolta a döntést, mivel a "kialakult helyzetre" hivatkozik.

A közlemény szerint Valerio Zuddas erőnléti edző április 30-ig még a klubnál marad, de a többiek már a héten visszatérnek hazájukba.

A kispestiek korábbi játékosa, Pisont István nem először kerül Sannino helyére, ugyanis amikor az olasz szakember két hétig önkéntes karanténban volt, akkor három találkozón már irányította a csapatot. Abban az időszakban a Honvéd kikapott a bajnokságban a Diósgyőrtől, majd kétszer gól nélküli döntetlent játszott Pakson, előbb a Magyar Kupában, majd az OTP Bank Ligában.

A Honvéd 25 forduló után hatodik az élvonalban, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig a másodosztályú MTK Budapest lesz az ellenfele, amikor folytatódhat a szezon.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×