eur:
395.29
usd:
364.57
bux:
65601.48
2024. március 19. kedd Bánk, József

Nagy igazolásokat jelentett be a Fradi

Két német válogatott átlövőt igazolt a Ferencváros női kézilabdacsapata: Alicia Stolle és Emily Bölk egyaránt a következő szezontól csatlakozik a klubhoz.

Az FTC honlapjának beszámolója szerint mindkét játékos két idényre írt alá.

Bognár László, a szakosztály ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, két fiatal, de már a nemzetközi színtéren is tapasztalt átlövővel erősítik meg csapatukat.

"Jól mutatja mindkettejük képességét, hogy jó néhány élklub próbálta leigazolni őket, büszkék lehetünk arra, hogy elnyerte a tetszésüket az a jövőkép, amelyet vázoltunk.

Kettejükkel, és a már meglévő játékosainkkal a következő idénytől a belső posztokon nő a variációs lehetőségek száma, ami megteremti az előrelépés lehetőségét" - magyarázta.

A 23 éves Stolle és a 21 éves Bölk egyaránt 55-ször szerepelt a német válogatottban, előbbi a 2018-as Európa-bajnokságon bekerült a torna álomcsapatába, utóbbit pedig 2018-ban és 2019-ben is az év kézilabdázójának választották hazájában.

A Ferencváros bejelentette, hogy a 2015-ben igazolt

Hornyák Dóra nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését.

"Nyártól a Debrecen játékosa leszek, a család közelsége miatt szerettem volna ott folytatni a pályafutásomat. Nagyon családcentrikusak vagyunk, szeretnék a szüleimhez közelebb élni, korábban is előfordult már, hogy ez is szerepet játszott abban, hol kézilabdázom" - nyilatkozta az FTC honlapján az átlövő.

Hornyák 2006 és 2011 között már szerepelt a DVSC-ben, majd játszott Veszprémben, Győrben és Vácott is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×