eur:
392.89
usd:
366.8
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Gulácsi Péter kapus a Wales - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés végén a cardiffi városi stadionban 2019. november 19-én. Wales 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Friss hírek Gulácsi Péter sérüléséről

Klubedzője, az RB Leipzig csapatát irányító Julian Nagelsmann adott tájékoztatást a kapus állapotáról.

A Bajnokok Ligája ötödik fordulójának szerdai játéknapján Gulácsi Péter kezdőként lépett pályára a Benfica elleni hazai csoportmérkőzésén. A kapus az 59. percben a vendégek második góljánál sérült meg: a ziccerben kilépő Carlos Viníciusszal ütközött. A gólszerző térdével fejen találta az elé kivetődő Gulácsit, akit az eset után lecseréltek.

Nagelsmann a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta:

Gulácsi a körülményekhez képest jól van, mindenre emlékszik.

"Nincs törés az arcán, de egy fejsérüléssel mindig nagyon óvatosan kell bánni, így további vizsgálatok várnak rá. Nem jelent problémát, ha Péternek két napot ki kell hagynia" - mondta az edző.

A lipcseiek a BL-mérkőzés hajrájában 2-2-es döntetlenre mentették a találkozót, az így szerzett egy pont pedig azt jelentette számukra, hogy a klub története során először, az utolsó forduló eredményétől függetlenül továbbjutottak a csoportkörből.

Az RB Leipzig következő mérkőzését szombaton játssza, amikor a Bundesligában sereghajtó Paderbornhoz látogat.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×