eur:
394.24
usd:
370.3
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Hosszú Katinka versenyez a 100 méter hátúszás döntőjében a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 12-én. Hosszú ezüstérmet nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Hosszú Katinka szakított Petrov Árpáddal

A háromszoros olimpiai bajnok úszó szerdán közleményben jelezte a változást.

A 30 éves klasszisnak az idei, kvangdzsui világbajnokságon ingott meg a bizalma a szakemberben, ahol egyébként 200 és 400 méter vegyesen aranyérmet szerzett.

Frissítés: "Nem tudott felnőni a feladathoz" - indokolt a háromszoros olimpiai bajnok úszó a közleményében. Állítása szerint az idei világbajnokságon azért ingott meg a bizalma, mert úgy érezte, hogy nem akarja annyira a győzelmet, mint ő. Részletek ITT.

Petrov Árpád tavaly július óta volt Hosszú Katinka edzője. A világbajnokság után még arról beszélt az Infostartnak, hogy Katinka tudatos versenyző, és az együttműködésükre vonatkozóan van köztük egy megállapodás. Nem tölt vele túl sok időt az edzéseken kívül, de a hét órán belül megpróbál minél közelebb lenni hozzá, minél több figyelmet adni neki.

"Van egy megegyezés köztük, jelzi, ha esetleg túl sok lennék, akkor jön egy sárga lap nekem, és tudom, hogy szabad utat kell neki adnom"

- nyilatkozta a közös munkájukról.

Arra a kérdésre, hogy edzőként mit jelentett neki, hogy csúcsra tudta juttatni a világbajnokságon két számban is Hosszú Katinkát, azt felelte: "Azt, hogy van még 12 hónapom Tokióig."

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×