eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Bréma, 2018. január 27.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Werder Bremen elleni mérkőzésen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. január 27-i játéknapján Brémában. (MTI/EPA/David Hecker)
Nyitókép: DAVID HECKER

Dárdai Pál kijelentette: nem lesz többet szövetségi kapitány

A korábbi sikerek ellenére sem térne vissza a magyar válogatotthoz, azt mondja, nem neki való az a munka.

Nagy interjút adott a Kicker magazinnak Dárdai Pál, ebből közölt részleteket az újság internetes kiadása. Ebben a magyar szakember, aki négy és fél év után hagyta ott a Hertha kispadját, és azóta Zamárdiban, a Balaton partján pihen, arról is beszélt, hogy lesz-e ismét magyar szövetségi kapitány.

"Én a mindennapos munkában hiszek,

a válogatottat lezártam, nem fogok többet szövetségi kapitányként dolgozni, sem Magyarországon, sem máshol"

– nyilatkozott Dárdai Pál, aki 2014 szeptembere és 2015 júliusa között irányította a magyar nemzeti csapatot, ráadásul sikeresen: négy győzelem, két döntetlen és egy vereség volt a mérlege.

Dárdai beszélt arról is, hogy a nyári pihenő a legjobb, ami történhetett vele, és lassan készen áll a munkára. Játékosként nemet mondott a riválisok hívásának, és mindig maradt a Herthánál, de most edzőként el tudná képzelni magát másik Bundesliga-csapat kispadján.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×