eur:
368.37
usd:
344.89
bux:
48160.56
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Twitter/mauroicardi

Eldőlt az argentin sztárcsatár sorsa

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál folytatja Mauro Icardi.

Az Internél kegyvesztetté vált argentin csatár egy évre kölcsönbe érkezik a francia alakulathoz, amelynek aztán opciója lesz a megvásárlására: 65-70 millió euróért szerezheti meg végleg.

Az olasz élvonal kétszeres gólkirálya 8 millió eurós fizetést kap Párizsban.

A 26 éves csatárt februárban megfosztották az Inter csapatkapitányi karszalagjától, eltávolították a képét a milánói klub reklámkampányaiból, nem vehetett részt a taktikai megbeszéléseken, a csapatfotózáson és a csapatvacsorán, kizárták a közös csoportból az egyik csevegőprogramban, illetve a közös bemelegítés után az első kerettől külön kell edzenie, és a posztspecifikus gyakorlásokon sem lehet ott. Ezek miatt perelni is akart, ám ettől elállt, mert kölcsönszerződése mellett egy évvel, 2022-ig meghosszabbította szerződését az olasz egyesülettel.

Antonio Conte, az Inter új vezetőedzője kijelentette, hogy nem számít a csatárra, akinek a helyére leigazolták a belga Romelu Lukakut. Icardit a Monaco, a Juventus, a Napoli és az Atlético Madrid is vitte volna.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Tényleg letették a magyarok az autót? Érdekes számok érkeztek a biztosítóktól

Tényleg letették a magyarok az autót? Érdekes számok érkeztek a biztosítóktól

Messze az inflációtól elmaradó mértékben, 6,6%-kal növekedett a magyar biztosítási piac díjbevétele az első negyedévben. A biztosítók első negyedéves nyeresége 20-ról 7 milliárdra olvadt, amiben a tavaly bevezetett és karácsonykor megemelt, az év egészében mintegy 90 milliárd forintra rúgó pótadónak is komoly szerepe lehetett. A kötelező biztosításokra vonatkozó adatok alapján az üzemanyagdrágulás miatt jelentősen visszaeshetett Magyarországon az autóhasználat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×