eur:
393.33
usd:
367.5
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Anthoine Hubert-nek, a BWT Arden francia versenyzőjének kettétört autóját szállítják el a spa-francorchampsi pályáról a Forma-2-es sorozat megszakított futamán a belgiumi Stavelotban 2019. augusztus 31-én, miután a 22 éves versenyző a futam második körében nekicsapódott a gumifalnak, majd a pályára visszasodródó autójába belerohant az amerikai Juan Manuel Correa. Hubert a kórházban belehalt sérüléseibe, Correa túlélte a balesetet.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal

Lábtörést, gerincsérülést szenvedett az F2-es horrorbaleset résztvevője

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) és a Forma-2-es sorozat szervezői bejelentették, hogy a vasárnapi versenyt is törölték Spában a szombati, halálos baleset miatt.

Mint arról beszámoltunk, a francia Anthoine Hubert életét vesztette a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma-2-es sorozat szombati versenyén. A 22 éves pilóta a futam második körében nekicsapódott a gumifalnak, szerencsétlenségére a pályára visszasodródó autójába teljes sebességgel belerohant az amerikai Juan Manuel Correa. Az ütközés következtében Hubert kocsija kettétört. A francia versenyzőt kórházba szállították, de olyan súlyos sérülései voltak, hogy 18.35-kor meghalt. A baleset után a futamot leállították és később sem folytatták.

Correát azóta megműtötték, a tájékoztatás szerint törést szenvedett mindkét lábán és kisebb gerincsérülése is van, de az állapota stabil, jelenleg az intenzív osztályon van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ONE MINUTE’S SILIENCE IN MEMORY OF ANTHOINE HUBERT⁣ ⁣⁣ ⁣The racing community were united on the grid prior to the start of the F3 race in Spa today with a minute’s silence in memory of Anthoine Hubert. ⁣ ⁣⁣ ⁣His mother and brother stood centre stage holding Anthoine’s helmet and were surrounded by more than 200 of the racing community in a touching tribute that left almost everyone with tears in their eyes.⁣ ⁣⁣ ⁣There will be another minute’s silence prior to the start of the F1 race this afternoon and the crowd is being urged to stand en masse on lap 19 (his racing number) to remember the young French driver. ⁣ ⁣⁣ ⁣#anthoinehubert #f1 #respect #tribute #formula1

Kym Illman F1 (@kymillman) által megosztott bejegyzés,

A szervezők közölték, hogy a vasárnapi versenyt nem rendezik meg. „Anthoine mindenkivel kedves volt, mindig mosolygott és a pozitív hozzáállása másokra is átragadt. Nagyon fog hiányozni. Az iránta való tiszteletből a vasárnapi versenyt töröltük” – áll a szervezők közleményében, amit a Nemzeti Sport Online idéz.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×