eur:
389.3
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Tokmac Nguen, a Ferencváros (b) és Andro Svrljuga, a litván Suduva játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőinek 4. fordulójában játszott FK Suduva - Ferencváros első mérkőzésen a dél-litvániai Marijampoléban 2019. augusztus 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

Gól nélküli döntetlent ért el a Ferencváros Litvániában

Továbbra is veretlen a Ferencváros az idei nyáron idegenben, nem is kapott gólt a Suduva elleni Európa-liga-selejtezőn, de nem is tudott gólt szerezni (0-0). Az Európa-liga főtáblájára jutás jövő csütörtökön, a Groupama Arénában dől majd el.

A zöld-fehérek kezdő tizenegye kilenc helyen változatlan maradt a Dinamo Zagreb elleni hazai meccshez képest, Boli és Heister került be az eltiltott Civic és a sérült Szihnyevics helyett.

Két perc alatt helyzetbe kerültek a litvánok, szerencsére mindkét lövési kísérletnél blokkolni tudtak a ferencvárosi védők.

A Fradi többet birtokolta a labdát, de a litvánok kapura veszélyesebbek voltak. Verbickas lövését Dibusz vetődve védte.

A 19. percben Sigér kapura lőtt, nem volt veszélyes.

A 25. percben Zubkov távoli lövése alig kerülte el a kaput.

Skvarka lövése után alig ment el a labda a kapuig, pedig jó helyről tüzelhetett.

Litván fejelési lehetőséggel ért véget az alacsony színvonalú, emóciómentes első félidő, nem volt veszélyes a kapura.

Heister lövését látványosan védte a második félidő elején a litvánok kapusa.

A Ferencváros mezőnyfölényben futballozik, de egyelőre eredmény nélkül.

Tokmac megint csak húsz csentit tévedett, de tévedett.

Priskin Tamás beállt, Franck Boli helyére. Hátha a korábbi magyar válogatot csatár hoz némi színt a támadójátékba – de azért nehéz lenne azzal az állítással vitatkozni, hogy a múlt héten a Honvédnak kölcsönadott Lanzafame bőven beférne a Fradi támadósorába.

A 76. percben Tokmac lőtt, alig mellé. Utána logikus csere következett, a harmatgyenge Skvarka helyére Varga Roland állt.

Heister két rmeek csellel helyzetbe került, de borzalmasan lőtt.

Az utolsó öt percre Böle Lukács az a ferencvárosi játékos helyett, akiben leginkább benne volt a gól. Lement Tokmac Nguen.

Dvali erőtlen csúsztatását fogta a kapus.

Vége a mérkőzésnek, 0-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×