eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Manchester United - Juventus mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2018. október 23-án. A találkozót az olasz csapat nyerte 1-0-ra idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

C. Ronaldo máris befejezte nyaralását - Messi nem

Orvosi vizsgálatra jelentkezett Torinóban, odasereglett rajongóival pedig fotózkodott, aláírásokat is osztogatott. Korszakos ellenfele közben a Copa América fáradalmait piheni ki még.

Megkezdte az alapozást a következő idényre Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás portugál labdarúgója.

A 34 éves támadót - akinek vezetésével a portugálok egy hónapja megnyerték az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligáját - több mint százan üdvözölték az együttes edzőközpontja előtt, ahová az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra érkezett. Ronaldo mosolyogva fogadta a rajongókat, akiknek több aláírást osztott ki és közös képekre is összeállt velük.

Ronaldo először edz majd a nyáron szerződtetett új vezetőedző, a Chelsea-től érkezett Maurizio Sarri irányítása alatt.

A portugál tavaly a Real Madridból igazolt a Juventushoz, amellyel megnyerte a bajnokságot, viszont a Bajnokok Ligájában elbukta az Ajax elleni negyeddöntőt.

Eközben korszakos ellenfele, az argentin Lionel Messi családjával - feleségével és három gyermekével - Antigua és Barbudán piheni ki a Copa América fáradalmait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La familia Messi relaxing at the beach ?☀?

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×