eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Hanga Ádám, a magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa a csapat edzésén Kolozsváron a kosárlabda Európa-bajnokság kezdete előtt egy nappal, 2017. augusztus 31-én. A 40. kontinenstornának Helsinki, Tel-Aviv, Kolozsvár és Isztambul ad otthont augusztus 31-től szeptember 17-ig. A C jelű csoportban a magyar, spanyol, horvát, a cseh, a montenegrói és a házigazda román gárda szerepel. A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kosárlabda - Eldőlt Hanga Ádám sorsa

Szerződést hosszabbított a Barcelonánál a 30 éves magyar válogatott játékos.

Hanga Ádám eredeti kontraktusa 2020. június 30-án járt volna le, de a felek megállapodtak az együttműködés folytatásában. Az új szerződés 2022-ig szól, további egyéves opcióval - olvasható a katalán klub honlapján.

Hanga 2017 nyarán érkezett a Barcelonához, azóta két spanyol kupát nyert a csapattal, melynek színeiben eddig összesen 131 mérkőzésen lépett pályára a spanyol bajnokságban és kupában, valamint az Euroligában.

A Barcelona hivatalos oldala kiemeli, hogy a magyar játékos 9,9-es átlagával a csapat második legeredményesebbje volt a legutóbbi bajnoki idényben, 8,8-cal pedig a harmadik az Euroligában.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×