eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Peking, 2018. október 3.Babos Tímea a kínai Csang Su-aj ellen adogat a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában 2018. október 3-án. (MTI/EPA/Hou Hvi Jung)
Nyitókép: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Kiderült, kivel edz Babos Tímea

A 46 éves amerikai Michael Joyce 2004 és 2011 között Marija Sarapova trénere volt, az orosz játékos az ő irányításával vált világelsővé, és három Grand Slam-tornát nyert. Az amerikai edző idén áprilisig a kanadai Eugenie Bouchard szakmai stábját vezette.

Babos a Nemzeti Sport érdeklődésére csütörtökön elmondta, a wimbledoni torna végéig biztosan együtt dolgoznak, de a hosszabb távú együttműködést sem zárják ki.

"Tetszenek Michael edzései, eddig minden jól alakul. Hatalmas tapasztalata van, tisztelem az eddig elért eredményeit" - nyilatkozta a párosban kétszeres Grand Slam-tornagyőztes Babos, aki a szezon elején bontott szerződést Nikola Horvattal, azóta pedig édesapja, Babos Csaba segítette a munkáját.

Joyce eleinte az utazások miatt nem akarta elvállalni a feladatot, de elemezte a legeredményesebb magyar női teniszező játékát, és végül igent mondott. A Roland Garros második felében már követte Babos mérkőzéseit, a múlt héten Manchesterben pedig már az edzőjeként tevékenykedett.

A világranglista 139. helyén álló Babos jelenleg az angliai Ilkleyben zajló, 100 ezer dollár (29 millió forint) összdíjazású füvespályás tornán szerepel, a pénteki negyeddöntőben a brazil Beatriz Haddad Maia (125.) lesz az ellenfele.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×