eur:
394.62
usd:
369.81
bux:
65734.68
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Fokváros, 2010. június 14.Marcello LIPPI, a címvédő olasz válogatott szövetségi kapitánya a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Olaszország-Paraguay mérkőzésen a fokvárosi Zöld Pont Stadionban 2010. június 14-én.   (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Visszatér a legendás edző

Újra Marcello Lippi a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A 71 éves szakember 2016 októberétől idén januárig töltötte be a posztot, amikor az Ázsia Kupán a negyeddöntőben búcsúzott az együttes. Őt ideiglenesen honfitársa, a játékosként aranylabdás, Lippi irányítása alatt 2006-ban világbajnok Fabio Cannavaro követte, azonban a Kína Kupán Thaiföldtől és Üzbegisztántól elszenvedett vereségeket követően bejelentette, nem folytatja.

Lippi június 7-én a Fülöp-szigetek elleni felkészülési mérkőzésen tér vissza a kispadra, csapata szeptemberben kezdi a világbajnoki selejtezőket. Kína legutóbb 2002-ben vett részt a legnagyobb futballtornán.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×