eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Összeesett és meghalt a bíró egy élvonalbeli bajnokin

A 30-as éveinek elején járó sportembert egyszer még újra tudták éleszteni. A bolíviai szövetség egyhetes gyászt hirdetett a játékvezető emlékére.

Egy élvonalbeli bajnoki futballmérkőzés közben összeesett, majd a kórházban meghalt egy játékvezető Bolíviában. Victor Hugo Hurtado vasárnap az Always Ready-Oriente Petrolero találkozó 55. percében lett rosszul, megállt a szíve. A pályára siető orvosoknak még sikerült újraéleszteni őt, de a 30-as éveinek elején járó sportembernek nem sokkal később a kórházban ismét leállt a szíve, és ekkor már nem tudtak rajta segíteni.

A meccsnek otthont adó El Alto több mint négyezer méterrel a tengerszint felett fekszik, és sajtóhírek szerint a stadionban nem volt defibrillátor.

A bolíviai szövetség egyhetes gyászt hirdetett a játékvezető emlékére.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×