eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Telekom Veszprém

Nagy döntést hozott a Veszprém sikeredzője

A Bajnokok Ligája-elődöntős Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának spanyol vezetőedzője, David Davis távozott az egyiptomi válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

A tavaly májusban kinevezett kapitány irányításával vett részt az észak-afrikai csapat a januári, német-dán közös rendezésű világbajnokságon. Egyiptom a csoportkörében 30-30-as döntetlent játszott a magyar válogatottal, amelyet a középdöntőben egy hellyel megelőzött, és végül az olimpiai kvalifikáció szempontjából kedvező nyolcadik pozícióban zárt. A magyarok tizedikek lettek.

Az egyiptomi szövetség közösségi oldalának beszámolója szerint a válogatottat mostantól az ugyancsak spanyol Roberto Gacía Parrondo irányítja, aki játékosként szerepelt Szegeden és Budakalászon is, jelenleg pedig a szintén BL-elődöntős macedón Vardar Szkopje vezetőedzője. A közlemény szerint

Parrodónak voltak ajánlatai Magyarországról, Lengyelországból és Oroszországból is,

ám végül a következő, 2021-es világbajnokság házigazdáját, Egyiptomot választotta.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×