eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kétgólos hátrányból egyenlített a Honvéd

A vendég Budapest Honvéd kétgólos hátrányból egyenlített a Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában.

A kiesés elől menekülő Puskás Akadémia kezdte aktívabban a találkozót, Nagy Zsolt előbb kapufát lőtt, majd egy rossz felszabadítás után megpattanó lövéssel megszerezte a vezetést. A bronzéremre és a nemzetközi kupaszereplésre hajtó Honvédot láthatóan megbénította a bekapott gól, továbbra is a hazaiak voltak veszélyesebbek. A félidő végéhez közeledve Josip Knezevic tizenegyesből növelte a felcsúti előnyt, ám a középkezdést követően Hegedűs János röviden hazafejelt labdájára lecsapott Holender Filip és a kifutó kapus felett a kapuba emelt.

Fordulást követően negyedórával egyenlített a Honvéd: Tonci Kukoc baloldali beadását Ivan Lovric fejelte a kapuba. Támadásban maradtak a fővárosiak, miközben a hazaiak erejéből csak távoli lövésekre futotta. A meccs helyzetét a 76. percben Holender hagyta ki, amikor egyedül vihette kapura a labdát, kicselezte a kifutó kapust is, majd fölé emelt. A találkozó végén mindkét együttes nagyot küzdött a győztes gólért, de egyik sem tudta megszerezni, így maradt az egyik félnek sem jó döntetlen.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd FC 2-2 (2-1)

gólszerző: Nagy Zs (9.), Knezevic (39. - 11-esből), illetve Holender (40.), Lovric (59.)

sárga lap: Vega (26.), Hegedűs J. (77.)

Puskás:

Hegedüs L. - Poór, Hegedűs J., Hadzsiev, Nagy Zs. - Szolnoki, Mioc - Sós (Radó 81.), Vega, Szakály P. (Kiss T. 63.) - Knezevic

Honvéd:

Gróf - Batik, Kamber, Lovric - Heffler T., Nagy G., Bamba (Gazdag 46.), Ben-Hatira, Uzoma (Kukoc 46.) - Danilo (Tischler 85.), Holender

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×