eur:
394.89
usd:
363.87
bux:
65975.59
2024. március 19. kedd Bánk, József

Elszálltak a magyar kosarasok esélyei

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 75-41-re kikapott Olaszországban a világbajnoki selejtezősorozat 11. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat ki a kínai vb-re.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány együttese hamar 10-0-s hátrányba került Varesében, s mivel a csapatból senki sem kapta el a fonalat, a nagyszünetben már 34-15 volt az állás. Fordulás után Vojvoda Dávid és Benke Szilárd is feljavult, mégis hamarosan 24 ponttal elhúztak a hazaiak, majd az 52-33-ról induló zárószakaszban a végig vezető hazaiak már nem engedték ki a kezükből a meccset.

A válogatottnak az utolsó két selejtezőjét meg kellett volna nyernie ahhoz, hogy életben tartsa kijutási reményeit, de a varesei vereséggel eldőlt, hogy nem utazhat szeptemberben a kínai vb-re.

A hétfői zárófordulóban a magyarok a horvátokat fogadják Szombathelyen.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek
aréna

Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek

Vlagyimir Putyin 87 százalékos választási győzelme nagyjából megfelel az orosz szavazói szándéknak – mondta Seremet Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója beszélt az oroszok rangidős vezető iránti történelmi vágyáról, az orosz média működéséről, a Kreml bástyáiról és arról is, hogy rövid távon a szankciós ütéseket képes kiállni az orosz gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×