eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szurkolók az Emiliano Sala emlékére rendezett virrasztáson Nantes-ban 2019. január 22-én. Az FC Nantes argentin játékosa a La Manche-csatorna felett január 21-én este eltűnt kisrepülőgép fedélzetén utazott. Mentőhajók és helikopterek indultak útnak, hogy átvizsgálják a Guernsey-sziget környékét, ám négy órával később fel kellett függeszteniük a keresést az időjárási körülmények romlása miatt. A 28 éves argentin támadó az idény korábbi részében az FC Nantes csapatában szerepelt, januárban igazolt a Cardiff Cityhez.
Nyitókép: MTI/EPA/Eddy Lemaistre

Újraindult a kutatás a Cardiff City játékosával eltűnt kisrepülőgép után

A terveknek megfelelően csütörtökön újraindult annak kisrepülőgépnek a keresése, amely az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Cardiff City labdarúgócsapatának friss igazolásával, Emiliano Salával a fedélzetén tűnt el a radarképekről hétfőn este a La Manche-csatorna felett.

"Megkezdjük a part menti légi keresést Burhou, Casquets, Alderney felett, valamint a Cherbourg-félsziget északi partján és Jersey északi részén, majd vissza Sarkba" - írta Guernsey rendőrsége a közösségi oldalán, miután szerdán este közölte, hogy a kilenc órán át folytatott keresés aznap nem hozott eredményt, és a sötétedés miatt csak másnap folytatják a kutatást.

A 28 éves argentin támadó a Nantes-tól szerződött a Cardiffhoz, ezért utazott Franciaországból Angliába, de

az egymotoros repülőgép pilótája 1500 méteres magasságban kérte, hogy alacsonyabban haladhasson el a Guernsey-szigetnél, majd az ereszkedés közben, 700 méteres magasságnál eltűnt a radarképekről.

Hétfőn este mentőhajók és helikopterek indultak útnak, hogy átvizsgálják a Guernsey-sziget környékét, ám négy órával később fel kellett függeszteniük a keresést az időjárási körülmények miatt. Kedden reggel brit és francia csoportok közösen folytatták a kutatást, délig több mint ezer négyzetméteres területet vizsgáltak át, ám nem találták meg a repülő nyomait, így szerdán reggel tovább kerestek a mentőegységek.

A játékost múlt héten klubrekordot jelentő, 17 millió euró (5,4 milliárd forint) körüli összegért igazolta le a Cardiff.

Sala eltűnésének hírére a francia szövetség elhalasztotta a Nantes szerdára tervezett Francia Kupa-mérkőzését, a legjobb 32 között a harmadosztályú Entente Sannois-Saint Gratien lett volna az ellenfél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×