eur:
393.02
usd:
366.21
bux:
66883.41
2024. április 26. péntek Ervin

Kiesett a Liverpool

Kiesett a Liverpool az angol labdarúgó FA Kupából. A bajnoki listavezető a 32 közé jutásért 2-1-re kapott ki a Wolverhampton otthonában.

Az amúgy tartalékos vendégek horvát középhátvédjét, Dejan Lovrent már a 6. percben le kellett cserélni sérülés miatt, helyére egy 16 éves játékos, Ki-Jana Hoever állt be.

A Wolverhampton a 38. percben Raul Jimenez góljával szerzett vezetést. A szünet után nem sokkal Divock Origi még tudott egyenlíteni, a meccset pedig Ruben Neves találata döntötte el az 55. percben.

Jürgen Klopp menedzser a 70. percben két sztárcsatára, Roberto Firmino és Mohamed Szalah becserélésével próbálta kivívni a továbbjutást, de a Liverpool még egyenlíteni sem tudott, ezzel a nemzeti kupasorozatokban befejezte szezonbeli szereplését.

A sorsolás alapján a következő körben Londonban összecsap egymással a sorozat történetének két legeredményesebb csapata, az Arsenal és a Manchester United.

Kedden este már a Ligakupa első elődöntőjével folytatódik az angol klubszezon: 9 órától a Tottenham a Chelsea-vel küzd meg. A két fővárosi csapat a Wembley Stadionban játssza a párharc első meccsét. A másik ágon holnap (szerdán) este a bajnoki címvédő Manchester City a harmadosztályban szereplő Burton együttesét fogadja. A visszavágókat január 22-én rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×