eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Liverpool, 2018. szeptember 18.Trent Alexander-Arnold, a Liverpool (j) és Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájában a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2018. szeptember 18-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Neymart hosszú pihenőre küldi a PSG

A Paris Saint-Germain brazil labdarúgója háromhetes karácsonyi szünetet kapott a klubjától.

Thomas Tuchel vezetőedző a PSG francia labdarúgóklub pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy

a csatár egy ideje izomfáradtságra panaszkodott,

ezért csütörtökön az Orléans elleni Ligakupa-meccsen sem játszott, és szombaton a Nantes elleni bajnoki találkozót is kihagyja.

A L'Équipe című francia sportnapilap cikke szerint a párizsiak első edzése az újévben január 2-án lesz, majd következik az ötödosztályú Pontivy elleni kupamérkőzés és a Guingamp elleni Ligakupa-negyeddöntő.

A Ligue 1 küzdelmei január 12-én folytatódnak, a címvédő és listavezető PSG az Amiens otthonában szerepel, és valószínűleg ez lesz Neymar első meccse 2019-ben,

mert Tuchelnek az a legfontosabb, hogy legnagyobb sztárját frissen tartsa tavaszra, a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára. A PSG a nyolcaddöntőben a Manchester Uniteddel találkozik.

A világsajtóban több felé azon tanakodnak, nem tart-e örökké Neymar franciaországi téli szünete, a futballista ugyanis az utóbbi időben udvarolt az angol Premier League-nek ("egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, s nem tudom, mit hoz a holnap"), és a Real Madriddal is időről időre hírbe hozzák.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×