eur:
393.13
usd:
367.32
bux:
0
2024. április 24. szerda György
London, 2015. május 24.Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti játékosa (ül, k) ünnepel csapattársaival a bajnoki trófea mellett az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Chelsea-Sunderland mérkőzés végén a londoni Stamford Bridge Stadionban 2015. május 24-én. A Chelsea három fordulóval a vége előtt már megnyerte a bajnokságot. Játékosok: Loic Rémy (b), Juan Cuadrado (b2), Nemanja Matic (b5), Diego Costa (j4), César Azpilicueta (j2) és Andreas Christensen (j). (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Nagy döntést hozott Didier Drogba

Az elefántcsontparti labdarúgó a Chelsea színeiben négyszer lett angol bajnok, és 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert. Most bejelentette visszavonulását.

"Ez a legjobb befejezés, amivel segíthetek néhány fiatal tehetséget is a fejlődésben" - mondta a 40 éves csatár, aki Franciaországban lett profi játékos.

Játszott a Le Mans, a Guingamp és az Olympique Marseille együttesében. Aztán 2004-ben a Chelsea-hez szerződött, amellyel számos sikert ért el, Többek között a 2012-es Bayern München elleni BL-fináléban a 88. percben egyenlített, majd ő értékesítette a győztes 11-est.

Sanghaji és galatasaray-i kitérőt követően még egyszer megfordult a Chelsea-nél. Később játszott még a tengerentúlon, Montreal Impactben és legutóbb Phoenix Rising csapatában, amelynek egyben társtulajdonosa is.

Hazája válogatottjában 104-szer lépett pályára, és Afrikában kétszer választották az év labdarúgójának.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban indulhat a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti, reggel a KSH friss kereseti adatokat közöl, külföldön pedig a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×