eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A győri Nora Mörk (j) a női kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Brest Bretagne (francia) mérkőzésén a győri Audi Arénában 2017. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Nora Mörk kifakadt: "összetörtem, elveszett a motivációm"

Csalódottan beszélt a norvég TV2-nek Nora Mörk, a Győr kézilabdázója, akire már a nyolcadik műtét, és újabb kihagyás vár.

Két hete edzés közben megroppant a térdem, és bár bíztam benne, hogy nem lesz gond, hiába pihentettem, rosszabb és rosszabb lett – mondta Nora Mörk a norvég csatornának, amelyet a Nemzeti Sport Online idéz. – Nem tudjuk, mi van pontosan, ez a műtét alatt derül ki, de már a legrosszabbra készülök, ami legalább fél év kihagyást jelent.”

Mörknek eddig hét műtétje volt, de most rendkívül csalódott.

„Ez a nyolcadik operációm, de először érzem azt, hogy összetörtem, elveszett a motivációm. Fogalmam sincs, mi lesz, egy olyan kézilabdázó vagyok, aki nem kézilabdázhat” – mondta Mörk.

A norvég játékos februári sérülése után augusztusban állt edzésbe, úgy tűnt, október elején visszatérhet a pályára. Ám most az Európa-bajnokságról is le kell mondania.

„Most nem tudok hinni abban, hogy újra kézilabdázok, most minden értelmetlennek tűnik. Nem tudom, miben higgyek ezek után. Közel voltam a visszatéréshez, 99 százalékig biztos voltam benne, hogy játszhatok az Európa-bajnokságon. Persze túl szép volt, hogy igaz legyen” – tette hozzá a Győr klasszisa.

Danyi Gábor, a klub vezetőedzője az InfoRádió Hetes című műsorának azt mondta, hogy nem siettetik a norvég jobbátlövő visszatérését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×