eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Fucsovics befejezte, Stollárék jó hírt kaptak

Fucsovics Márton és a német Mischa Zverev kettőse az első fordulóban búcsúzott a wimbledoni nyílt teniszbajnokság férfi párosversenytől.

A magyar játékos és társa a szerdai első fordulóban a 15. kiemelt Dominic Inglot, Franko Skugor, brit, horvát duóval mérkőzött, s 1 óra 48 perc alatt veszített (6:4, 7:5, 6:2).

Fucsovicsék az első és a második játszmában is a legrosszabbkor, a szett legvégén veszítették el adogatásukat, míg a harmadik felvonásban ellenfelük simán nyert.

Fucsovics kedden egyesben is búcsúzott - a francia Julien Benneteau verte három szettben -, így számára véget ért a verseny.

Stollárék a főtáblán

Stollár Fanny - oldalán a spanyol Georgina Garcia Pérezzel - szerencsés vesztesként főtáblára került a női párosversenyben. A magyar játékos és társa ugyan múlt csütörtökön, a selejtező második fordulójában három szettben kikapott az Arina Rodionova, Maryna Zanevska ausztrál, belga duótól, a visszalépések miatt mégis a főtáblán szerepelhet.

Stollárék az első fordulóban a Mandy Minella, Anastasija Sevastova luxemburgi, lett kettőssel találkoznak.

A főtáblán Babos Tímea és francia Kristina Mladenovic első kiemeltek.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×