eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kijev, 2018. május 26.A Real Madrid játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeával, miután 3-1-re győztek a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/AP/Pavel Golovkin)
Nyitókép: Pavel Golovkin

Zidane: történelmi tett volt

Cristiano Ronaldo távozhat a Real Madridból. Történelmi tettről beszélt Zinedine Zidane, aki első edzőként sorozatban háromszor nyert labdarúgó Bajnokok Ligáját. Jürgen Klopp szerint komoly a sérülése Mohamed Szalahnak.

Történelmi tettről beszélt Zinedine Zidane, aki első edzőként sorozatban háromszor nyert labdarúgó Bajnokok Ligáját. "Ez egy történelmi pillanat" - lelkendezett a beIN Sportsnak nyilatkozva közvetlenül azután, hogy csapata, a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Liverpoolt Kijevben és ezzel ismét megvédte a címét.

"Sorozatban harmadszor nyerni... Fantasztikus ezt megélni. Még akkor is, ha hiszünk benne, gondolunk erre, miközben keményen készülünk. Egy ilyen csapattal messze el lehet jutni, de háromszor nyerni, ez valami őrület" - mondta. Hozzátette, ebből is profitálni lehet, és hangsúlyozni kell, hogy mindezt a játékosok együtt érték el.

Cristiano Ronaldo a szombat esti győztes Bajnokok Ligája-döntő utáni nyilatkozatában arra utalt, hogy nyáron távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától.

Ronaldo távozik?

"Nagyon jó volt a Real Madridban játszani" - mondta a beIN Sports televíziónak az ötszörös aranylabdás csatár. Hozzátette, a következő napokban választ ad a szurkolóknak, akik mindig mellette álltak, de nem volt hajlandó tisztázni, hogy szavaival a klubjától búcsúzott-e.

"Most itt az ideje, hogy élvezzük a pillanatot, hiszen történelmet írtunk, és ezt akartuk. Ilyenkor a játékosok jövője nem fontos" - fogalmazott a portugálok Európa-bajnoka. Ronaldo 2009-ben igazolt a spanyol fővárosba. Az idei BL-szezonban 15 találattal gólkirály lett.

Zidane nem reagált érdemben arra, hogy Ronaldo sejtetni engedte nyári távozását. "Nem foglalkozunk ezzel, csak arra gondolunk, ami most történik. Hogy mit hoz a jövő, majd meglátjuk" - közölte.

Komoly a sérülése Mohamed Szalahnak, a Bajnokok Ligája döntőt szombaton elveszítő FC Liverpool egyiptomi labdarúgójának - edzője, Jürgen Klopp szerint.

Jürgen Klopp: komoly Mohamed Szalah sérülése

A német tréner a Real Madrid 3-1-es győzelmével véget ért kijevi finálé után úgy nyilatkozott, hogy a támadó kórházban van, ahol megröntgenezik, de elsőre a kulcscsontjával vagy a vállával lehet gond, és nem néz ki jól. Klopp pesszimistának mutatkozott - az egyiptomiak vb-keretében is szereplő - Szalah egészségi állapotát illetően.

"Ha valaki így vélekedik a mérkőzés után, azt mondják rá, hogy rossz vesztes, de szerintem ez egy kemény szerelés volt, ami egy kicsit a birkózásra emlékeztetett" - mondta Sergio Ramos mozdulatára utalva.

Szalah-t - aki a Premier League-ben rekordot jelentő 32 találattal gólkirály lett, a BL-ben pedig tízszer volt eredményes - a 31. percben kellett lecserélni, miután Sergio Ramosszal együtt összeakasztott karral a földre zuhant és a bal vállát fájlalta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×