eur:
395.66
usd:
371.98
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Videón a hétvége legszebb góljai és legnagyobb védései

A labdarúgó NB I 30. fordulójában is több remek gól született. A Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvégi játéknap után a három legszebb találat mellett a legszebb védéseket is összegyűjtötte.

A harmadik legszebb gólt a Honvéd támadója, Davide Lanzafame szerezte, a kispestiek olasz légiósa a Paks otthonában közvetlen közelről lőtte csapata győztes gólját, amellyel a Honvéd 2-1-re nyert. A második legszebb találat Pátkai Máté nevéhez fűződik, a Videoton válogatott középpályása a vendég Haladás ellen 3-0-ra megnyert meccsen a székesfehérváriak harmadik gólját lőtte a bal kapufa mellől.

A hétvégi toplista élén Haris Tabakovic végzett: a Debrecen csatára a Diósgyőr ellen a tizenegyespontról higgadtan lőtt a vendégek kapujába, ez volt a hajdúságiak második gólja, amellyel 2-1-re győztek.

Az MLSZ a 30. forduló legszebb védéseit is összegyűjtötte. A harmadik helyen a Balmazújváros kapusa, Horváth László végzett: a hajdúsági játékos Mezőkövesden egymás után kétszer védett bravúrosan, ennek ellenére csapata 1-0-ra kikapott. A második legnagyobb védés Nagy Gergelyé volt. A Vasas kapusa a Ferencváros otthonában 0-0-ás állásnál Joseph Paintsil távoli bombája utána tolta a ki a léc alá tartó labdát, ez a bravúr is kellett ahhoz, hogy a Vasas 1-1-es döntetlent érjen el végül.

A hétvége legnagyobb bravúrját Gundel-Takács Bence, az Újpest kapusa követte el: az lila-fehérek játékosa Josip Kneževićnek, a Puskás Akadémia horvát középpályásának szabadrúgása után hárította a kapu bal felső sarkába tartó lövést, labdát ki sem ejtette a kezéből.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×