INFORÁDIÓ 
2019. március 26. kedd
Emánuel

andres iniesta

barcelona

baleset

talkshow

labdarúgás

Súlyos baleset Iniesta búcsúinterjúján: 18-an megsérültek

Súlyos baleset Iniesta búcsúinterjúján: 18-an megsérültek

Infostart

Összeomlott egy ideiglenes állvány, és 18 ember megsérült a Chester című talkshow felvételén, amelyen a Barcelonától búcsúzó csapatkapitány, Andres Iniesta lett volna a vendég.

Risto Mejide show-műsorához a díszletet egy barcelonai futballpályán építették fel, el is kezdték a felvételt, de az egyik pódium, amelyen mintegy ötven ember foglalt helyet, összecsuklott, és legalább 18-an megsérültek.

A baleset okát egyelőre vizsgálják, de a Marca című spanyol sportlap értesülései szerint valószínűleg túlterhelték az ideiglenes állványzatot. A sérülteket környékbeli kórházakba szállították.

Mejide a Twitteren közölte, hogy az interjú már elkészült részeit nem adják le. "Most az a legfontosabb, hogy minél előbb épüljenek fel a sérültek" - írta a televíziós.

Iniesta is a Twitteren fejezte ki együttérzését. "A reggeli hatalmas ijedség után szeretném kifejezni a támogatásomat azoknak, akik a helyszínen tartózkodtak, és remélem, hogy a sérültek mihamarabb meggyógyulnak" - írta a hivatalosan a vasárnapi, Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen búcsúzó futballista.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018