eur:
394.33
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Benedek Tibor és Szécsi Zoltán (b-j), a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkőzése előtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 7-én.
Nyitókép: Czagány Balázs

Már készülnek a Kemény-legények

Edzőmeccsel kezdték meg a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a nyári gálára, ahol a nemzetközi nagyágyúkból összeállt világválogatottal találkoznak majd.

A tavalyi Fina Masters világbajnokságon aratott győzelme után idén július 31-én ismét vízbe száll az olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabda-csapat, a Millennium Masters, hogy pólótörténeti meccset vívjon a világválogatottal, amelynek soraiban biztosan ott lesz Frano Vican, Igor Hinics, Dubravko Simenc, Revaz Csomakidze, Georgiosz Afrudakisz, Francesco Postiglione, Harry van der Meer, Szergej Garbuzov, Petar Trbojevics, Alekszandar Szapics és Irek Zinurov.

Magyar színekben is igazi sztárparádé várható, a Millennium Masterst olyan pólólegendák alkotják, mint Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, Kósz Zoltán, März Tamás, dr. Molnár Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt és Vári Attila, akik Kemény Dénessel kiegészülve összesen 35 darab olimpiai aranyat birtokolnak.

Kásás Tamás elmondta, nagy erővel készülnek a megmérettetésre, hogy a legjobb formájukban szállhassanak vízbe júliusban.

„A tavalyi vb után alig vártuk, hogy újra együtt edzünk, fantasztikus érzés, hogy már most megkezdjük a felkészülést. Mindenki nagyon várja már a mérkőzést! Ahogy bővül az ellenfél névsora, egyre inkább, hiszen kiváló játékosok csatlakoznak a világválogatotthoz, akiket ráadásul Ratko Rudić, legendás pólóedző készít fel a gálára. Úgy érzem, hogy ezen az estén – az összes játékos nevében mondhatom – a vízilabda egy különleges ünnepének lehetünk részesei a szurkolókkal együtt.”

Fetter Balázs, a XIXO Waterpolo All Star Gála főszervezője szerint érdemes nyomon követni a Kemény Dénes vezetésével sikert sikerre halmozó fiúk felkészülését, majd a helyszínen élőben megtekinteni a várva várt mérkőzést, hiszen nem mindennapi esemény, amikor ennyi sztár van jelen egy medencében és a medence partján egyaránt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×