eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Sahtar fordított, De Gea megállította a Sevillát

A labdarúgó Bajnokok Ligája 2018-as nyolcaddöntőjében a Sevilla 0-0-ra végzett a Manchester Uniteddel, a Sahtar 2-1-re legyőzte az AS Romát.

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0: Lendületesen kezdett a hazai csapat, De Gea már a harmadik percben nyújtózkodni kényszerült.

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0: Jesus Navas lövése is elkerülte a kaput. Nem sokkal később kényszerű csere az angoloknál, Ander Herrera helyére Paul Pogba állt be. 

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0:  Romelu Lukaku helyzetbe került, de kapásból nem találta el a kaput.  A 25. percben járuknk, ez volt a Man United első kapura lövése, de ez sem talált. 

SAHTAR–AS ROMA 0-0: Meglehetősen eseményszegény félóra telt el Harkovban, az ukránok még kapura lövésig sem jutottak, noha többet birtokolják a labdát. Az olaszok eddig (kicsivel) hatékonyabbak. 

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0: Correa lövése keltett izgalmat, de De Geát ilyennel nem lehet legyőzni.

SAHTAR–AS ROMA 0-1: Az olaszok új török csodagyereke, Cengiz Ünder, Edin Dzeko átadása után már csak a kapussal állt szembe, s nem hibázott. 

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0:Mercado ollózása után N'Zonzi fejelt, De Gea védett. Egy perccel későb Muriel hatméteres tiszta helyzetből leadott fejesét De Gea óriási bravúrral ütötte ki. 

SAHTAR–AS ROMA 1-1: Facundo Ferreyra góljával kiegyenlített a Sahtar. 

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0: Sarabia közeli fejese után fogták a fejüket a sevillai szurkolók. Ebben a félidőben még nem volt a hazaiaknak olyan helyzete, mint amilyenből kettő is akadt az első játékrész végén. 

SAHTAR–AS ROMA 2-1: A brazil Fred góljával az ukránok megfordították az állást. 

SEVILLA–MANCHESTER UNITED 0-0:Romelu Lukaku megcsinálta azt, amihez nagyon ért: lövőhelyzetbe birkózta magát, s a hálóba lőt. Ám közben a karját is érintette a labda. 

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×