eur:
392.74
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Már 12 napja át kellett volna adni a diósgyőri stadiont

Már 12 napja át kellett volna adni a diósgyőri stadiont

Március 3-án Debrecenben fogadja a DVTK az FTC-t, azaz hiába volt február 2. az új diósgyőri stadion tervezett átadási időpontja, egy hónappal később is vendégségben futballozik majd Bódog Tamás csapata.

Biztosan nem készül el az előzetesen kitűzött határidőre az új diósgyőri stadion, így a DVTK-nak új helyszínt kellett keresnie - a Vác után - a Ferencváros elleni mérkőzés megrendezésére is - írja a dvtk.eu.

A klubhonlap indokolása szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyszabályzata előírja, hogy határidőben el kell kezdeni a jegyértékesítést az OTP Bank Liga mérkőzéseire, ezért a DVTK megállapodott a debreceni Nagyerdei Stadion üzemeltetőjével a DVTK-FTC mérkőzés megrendezéséről.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy az átadás tervezett időpontja február 2., a boon.hu októberben még azt latolgatta, hogy kivel játszhatja a Diósgyőr az ünnepi nyitómeccset.

"Meglehetősen furcsa lenne, ha a megnyitóünnepség később lenne az új létesítményben, mint a piros-fehérek első hivatalos tétmérkőzése, és azt feltételezve, hogy határidőre elkészül a stadion, és március 3-án bajnoki meccsen az FTC-t fogadja itt a Diósgyőr, a kettő közötti egy hónapban lehetne sort keríteni az avató összecsapásra. Amennyiben szempont, hogy a DVTK szakmai programja optimális legyen, ez esetben a csapat első tétmeccse előtt kellene ezt megrendezni, vagyis a Paks elleni, február 24-i idegenbeli bajnokit megelőzően" - írta akkor a megyei hírportál.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×