eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Már 12 napja át kellett volna adni a diósgyőri stadiont

Már 12 napja át kellett volna adni a diósgyőri stadiont

Március 3-án Debrecenben fogadja a DVTK az FTC-t, azaz hiába volt február 2. az új diósgyőri stadion tervezett átadási időpontja, egy hónappal később is vendégségben futballozik majd Bódog Tamás csapata.

Biztosan nem készül el az előzetesen kitűzött határidőre az új diósgyőri stadion, így a DVTK-nak új helyszínt kellett keresnie - a Vác után - a Ferencváros elleni mérkőzés megrendezésére is - írja a dvtk.eu.

A klubhonlap indokolása szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyszabályzata előírja, hogy határidőben el kell kezdeni a jegyértékesítést az OTP Bank Liga mérkőzéseire, ezért a DVTK megállapodott a debreceni Nagyerdei Stadion üzemeltetőjével a DVTK-FTC mérkőzés megrendezéséről.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy az átadás tervezett időpontja február 2., a boon.hu októberben még azt latolgatta, hogy kivel játszhatja a Diósgyőr az ünnepi nyitómeccset.

"Meglehetősen furcsa lenne, ha a megnyitóünnepség később lenne az új létesítményben, mint a piros-fehérek első hivatalos tétmérkőzése, és azt feltételezve, hogy határidőre elkészül a stadion, és március 3-án bajnoki meccsen az FTC-t fogadja itt a Diósgyőr, a kettő közötti egy hónapban lehetne sort keríteni az avató összecsapásra. Amennyiben szempont, hogy a DVTK szakmai programja optimális legyen, ez esetben a csapat első tétmeccse előtt kellene ezt megrendezni, vagyis a Paks elleni, február 24-i idegenbeli bajnokit megelőzően" - írta akkor a megyei hírportál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek vasárnap Madrid utcáin, tiltakozva a katalán tiltakozva a katalán függetlenségi pártok amnesztiakövetelése ellen a spanyol konzervatív Néppárt (PP) által szervezett megmozduláson. Alberto Núnez-Feijóo pártelnök a demonstráció során alkotmányellenesnek nevezte, hogy a korábban elítélt katalán szeparatisták amnesztiát kaphassanak, miután véleménye szerint a szavazók a júliusi parlamenti választásokon "nem az alkotmányos rend megváltoztatására voksoltak".

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×