eur:
388.97
usd:
362.03
bux:
67965.73
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Beckham új szerepben

Beckham új szerepben

Miami csapattal bővül az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) mezőnye: az új klub - amely a David Beckhamhez köthető cégcsoport tulajdonában lesz - várhatóan 2020-ban játszhatja első összecsapását.

A 115-szörös angol válogatott középpályás - aki 2013-ban hagyott fel a profi sporttal - 2007 és 2012 között a Los Angeles Galaxyben játszott, és ő lesz az első korábbi MLS-játékos, akinek saját csapata van a sorozatban.

"A küldetésünk, hogy MLS-csapatot hozzunk Miamiba, befejeződött. A célunk egyszerű lesz: mindig arra fogunk törekedni, hogy a szurkolóink büszkék legyenek ránk, és öröm legyen kijárni a stadionunkba" - áll Beckham közleményében.

Az ESPN amerikai csatorna szerint az egyelőre név és logó nélküli együttes 2020-ban játssza majd első mérkőzéseit az MLS-ben egy újonnan épülő 25 ezer fős stadionban, amelynek telkét tavaly nyáron vásárolták.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×