eur:
392.25
usd:
366.04
bux:
66786.28
2024. április 26. péntek Ervin
Ajánlatot kapott Hosszú Katinka

Ajánlatot kapott Hosszú Katinka

A Magyar Úszó Szövetség nem tart hivatalos találkozót Hosszú Katinkával, de a kommunikáció folyamatos a háromszoros olimpiai bajnokkal.

Ellentétben a bulvármédiában megjelent hírekkel, e hét csütörtökjén nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között. A háromszoros olimpiai bajnoknő és a MÚSZ elnöke eddig is többször megtalálták a módját, hogy amennyiben szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is – közölte a szövetség.

Ahogy a hétfői elnökségi ülést követő MÚSZ-híradásban is olvasható volt, a MÚSZ hivatalos jelzésig Shane Tusupot tekinti Hosszú Katinka edzőjének – mindezt tükrözi a Kiemelt Edzői Program 2018-as javadalmazási előterjesztése is, amelyet végül Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága hivatott jóváhagyni.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy bár a szabályzatban február elseje szerepel évfordulóként – ekkor kell a tárgyévre szóló javaslatokat megtenniük a szakszövetségeknek –, a névsor és a javadalmazás később, azaz a versenyszezon közben is változatható indokolt esetben.

Mindez azért is lényeges, mert 2017-ben Shane Tusup havi nettó egymillió forint javadalmazásban részesült, ám mindez veszélybe kerül, ha magánéleti válságuk miatt a jövőben mégsem ő lesz felesége edzője.

A tájékoztatás szerint a Magyar Úszó Szövetség természetesen ezután mindent megtesz a magyar úszósport jelenlegi legeredményesebb versenyzőjének zavartalan felkészülése érdekében. Ahogy Wladár Sándor fogalmazott: „A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú Katinkának ajánlhatunk elismerésként mindazért, amit az elmúlt években tett a magyar úszósportért.”

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×