eur:
393.78
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ismét megsérült a Barcelona sztárja

Újabb sérülést szenvedett Ousmane Dembélé, a spanyol listavezető FC Barcelona labdarúgója, így ismét hosszabb ideig nem számíthat rá együttese.

A francia futballista a Real Sociedad elleni vasárnapi bajnokin (4-2) sérült meg, s előreláthatólag három-négy hétig harcképtelen lesz.

A katalán klub tájékoztatása szerint a nyáron a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért igazolt csatárnak a combhajlítójában egy ín sérült meg, s ez nincs összefüggésben szeptemberi műtétjével.

Dembélé augusztus végén érkezett a Barcelonához a PSG-hez távozó Neymar pótlására, ám szinte azonnal megsérült, s január elejéig nem léphetett pályára. Visszatérése óta két-két bajnoki és Király Kupa-meccsen szerepelt. A jelenlegi előrejelzések alapján a Chelsea elleni, február 20-án esedékes Bajnokok Ligája-találkozón már ismét számolhat majd vele Ernesto Valverde vezetőedző.

Szintén sérült a múlt héten leigazolt Philippe Coutinho.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×