eur:
394.3
usd:
369.52
bux:
65275.15
2024. április 19. péntek Emma
Rosszt hírt közölt a Barcelona Coutinhóról

Rosszt hírt közölt a Barcelona Coutinhóról

Átment az orvosi vizsgálaton és aláírta szerződését a Barcelona labdarúgó-csapatához a klubrekordért szerződtetett Philippe Coutinho, ám kiderült, a brazil csatár három hétig nem játszhat kisebb sérülés miatt.

Hétfőn mutatták be a sajtónak és a nézőknek a spanyol ligában éllovas Barcelona legújabb sztárját, Philippe Coutinhót. A 120 millió euróért (az összeg 160 millióra is nőhet) igazolt brazil játékos öt és fél évre szóló szerződést írt alá a katalán klubhoz.

A Liverpooltól szerződtetett futballista átment az orvosi vizsgálaton, de kiderült, kisebb combsérülés miatt három hétig nem játszhat. Így február 4-én az Espanyol ellen városi rangadón mutatkozhat be.

„Köszönöm, hogy eljöttetek. Örülök, hogy itt lehetek, egy különleges történelmű klubnál, ahol rengeteg nagy játékos szerepelt már. Köszönöm a szíves fogadtatást. Remélem, hogy hamarosan játszhatok, és meghálálhatom a bizalmat” - mondta Coutinho a Camp Nouban összegyűlt mintegy hatezer szurkolónak, akik előtt néhány trükköt is bemutatott.

Már új mezével pózolt, de azon csak a neve van, szám még nem. Ha Arda Turan távozik a klubtól, akkor vélhetően a 7-est kapja.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×