INFORÁDIÓ 

2018. április 21. szombat
Konrád

Újabb fordulatok a Fradi sztárjának ügyében

Infostart
Már nem maláriás Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai labdarúgója. A Nemzeti Sport úgy tudja, a játékos hazájában edz.

Joseph Paintsil továbbra sem csatlakozott a Ferencváros keretéhez. A klubot egy ghánai kórház arról tájékoztatta, hogy a 19 éves játékos malária elleni gyógyszereket kap, otthon kell pihennie.

„Először az volt, hogy késik, vártuk a repülőtéren, majd pedig kaptunk egy ghánai kórházból jelentést, hogy sajnos Joseph Paintsil maláriás. A játékost nem tudtuk elérni, az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni: azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt –, hogy egy órán belül jelentkeznek, de ez azóta sem történt meg” – mondta Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója a TV2-nek.

A klubnál attól tartanak, hogy Paintsil máshova akar igazolni – állítólag a belga Genk érdeklődik iránta -, ám mivel szerződése Magyarországra köti, ha mégsem tér vissza, eltiltást kaphat.

A Nemzeti Sport Online közben ghánai forrásból úgy értesült, hogy Paintsil valóban kórházban volt, de már egészséges. Edzésbe is állt a Tema Youth csapatánál. Ez az a gárda, amely a szezon végéig kölcsönadta őt a Fradinak.

A támadó egészségi állapota jelenleg megfelelő, fizikálisan is fitt.

A portál képeket is közöl, amelyeken Paintsil látható edzés közben azután, hogy kiengedték a kórházból.

Paintsil csütörtökön nagy elismerést kapott: a Videoton elleni gólját választották az év találatának. A támadó ősszel az éllovas zöld-fehérek egyik legjobbja volt, hat gólt szerzett.

A címlapról ajánljuk


Meghalt Avicii

Meghalt Avicii

28 évesen meghalt Avicii, a világ egyik legismertebb dj-je....