eur:
393.08
usd:
366.57
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Gálaelőadást tartott a PSG, ilyet még nem tett angol csapat az Atléticóval

Sok gól és sok meglepetés született a labdarúgó BL szerdai játéknapján. A PSG kiütötte a Bayernt, a Chelsea nyert Madridban.

PARIS SAINT-GERMAIN–BAYERN MÜNCHEN 1-0: 120 másodperc sem kellett a PSG-nek, hogy megszerezze a vezetést a Parc des Princes-ben. Daniel Alves a gólszerző. Neymar előkészítése után talált a kapuba. 

CSZKA MOSZKVA–MANCHESTER UNITED 0-1: Csupán négy perc kellett Romelu Lukakunak, hogy megszerezze a vezetést. Anthony Martial beadása után Ignasevics lába mintha a földbe gyökerezett volna, Lukaku pedig az ilyen helyzeteket rendre gólra váltja. Most, például, fejjel.

FC BASEL–SL BENFICA 1-0: Noha az utóbbi időben nem ment a svájci bajnoknak a BL főtábláján vívott hazai meccsenen, Michael Lang előnyhöz juttatta.

FC BASEL–SL BENFICA 2-0:  Már kettővel vezet a hazai csapat, a kameruni születésű, de svájci korosztályos válogatott Dimitri Oberlin növelte az előnyt. 

CSZKA MOSZKVA–MANCHESTER UNITED 0-2:  Anthony Martial az előkészítés után már gólt is felírhat a neve mellé. A United a legutóbbi 11 idegenbeli BL-mérkőzéséből csak kettőt nyert meg, de azokat (Leverkusenben 5-0, Bruges-ben 4-0) fölényesen.

CSZKA MOSZKVA–MANCHESTER UNITED 0-3:    Haladunk abba az irányba, hogy az előző sorba Moszkvát is felírhassuk. Romelu Lukaku a tizenkettedik tétmérkőzését játssza az idényben, a 14. góljánál tart. Ismét Martial szolgálta ki.

PARIS SAINT-GERMAIN–BAYERN MÜNCHEN 2-0:  Kylian Mbappé a tizenhatoosn belülről visszatette a labdát Edison Cavaninak, aki jobbal, 17 méterről a jobb felső sarokba csavarta a labdát. 

RSC ANDERLECHT–CELTIC FC 0-1: Meglepetésre a skótok szereztek vezetést, Leigh Griffiths a gólszerző. 

ATLÉTICO MADRID–CHELSEA FC 1-0: Büntetőhöz jutott a spanyol csapat, Antoine Griezmann berúgta. 

RSC ANDERLECHT–CELTIC FC 0-2:  Még nagyobb meglepetésre már két góllal vezet a Celtic a lila-fehérek ellen. Öngólból esett a találat, Kara Mbodjiról került a saját kapujába a labda, Patrick Roberts lövése után. A Celtic a legutóbbi 30 idegenbeli BL-mérkőzéséből egyet nyert meg. 

SPORTING CP–FC BARCELONA 0-1: Ahogyan a hétvégi bajnoki találkozón, úgy ismét öngól segítette a katalánokat. Sebastian Coatesről került saját kapujába labda. 

FC BASEL–SL BENFICA 3-0: Büntetőt lőhetett a hazai csapat, a holland Ricky van Wolfswinkel berúgta. 

CSZKA MOSZKVA–MANCHESTER UNITED 0-4: Henrikh Mkhitaryan, aki tavaly az Európa Ligában a csapata egyik legjobb gólszerzője volt, a BL-ben is beindult. 

ATLÉTICO MADRID–CHELSEA FC 1-1: Nem ok nélkül féltek a spanyolok a spanyoloktól. A Chelsea gólját honfitársuk, Álvaro Morata fejelte, a belga Eden Hazard előkészítése után. 

PARIS SAINT-GERMAIN–BAYERN MÜNCHEN 3-0: Kylian Mbappé nagy szólója után Javi Martínezről lepattant a labda, Neymar ott termett, s három méterről az üres kapuba lőtt. 

FC BASEL–SL BENFICA 4-0:  Teljes K. O-ban a Benfica. André Almeida kiállítása csak tetézte a bajokat, de aztán jött az újabb gól is,  Dimitri Oberlin második mai találata is megszületett.

JUVENTUS FC–OLYMPIAKOSZ PIREUSZ 1-0: Nincs már olyan mérkőzés, amelyen nem esett gól, a Juve az utóbbi napokban sokat szidott Gonzalo Higuaín találatával vezet. 

FC BASEL–SL BENFICA 5-0: Blas Riveros, a svájciak paraguayi balhátvédje is gólt szerzett. Rekordvereség ez a portugáloknak. 

JUVENTUS FC–OLYMPIAKOSZ PIREUSZ 2-0:  Mario Mandzukic gólja alighanem eldöntötte a mérkőzést. 

RSC ANDERLECHT–CELTIC FC 0-3: Scott Sinclair gólja után fütyült a belga közönség, vagy legalább azok, akik megvárták a meccs végét. 

CSZKA MOSZKVA–MANCHESTER UNITED 1-4: Szépítettek az oroszok, Konsztantyin Kucsajev révén.

ATLÉTICO MADRID–CHELSEA FC 1-2: A meccs utolsó akciójából, Marcos Alonso beadása után, Michy Batshuayi megszerezte a győztes gólt. Először győzött angol csapat az Atlético Madrid ellen idegenben. 

A csoport: CSZKA Moszkva–Manchester United 1-4, FC Basel–SL Benfica 5-0. A csoport állása: 1. Manchester United 6 pont, 2. FC Basel 3, 3. CSZKA 3, 4. SL Benfica 0.

B csoport: Anderlecht–Celtic 0-3, PSG–Bayern München 3-0. A csoport állása: 1. PSG 6 pont, 2. Bayern München 3, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 0.

C csoport: Qarabag–AS Roma 1-2, Atlético Madrid–Chelsea 1-2. A csoport állása: 1. Chelsea 6, 2. AS Roma 4, 3. Atlético 1, 4. Qarabag FC 0.

D csoport: Juventus–Olympiakosz 2-0, Sporting CP–FC Barcelona 0-1. A csoport állása: 1. Barcelona 6 pont, 2. Sporting 3, 3. Juventus 3, 4. Olimpiakosz 0.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×